Tarih: 16.09.2024 22:38

Nusaybin'de Hayırsever Hocaoğlu’nun eğitime desteğiyle yapılan 24 derslik okul eğitim ve öğretime açıldı

Facebook Twitter Linked-in


Ahmet AKKUŞ/Mardin’in Nusaybin ilçesinde Hayırsever İş İnsanı Muzaffer Hocaoğlu tarafından inşası tamamlanan 24 derslikli Muzaffer Hocaoğlu İlkokulu 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı için inşası tamamlanan okul öğrencilerinin eğitim ve görmeye açıldı.

Nusaybin’de inşası tamamlanan ilköğretim okulu 2024-2025 eğitim ve öğretim yılına kapıları açılan Muzaffer Hocaoğlu İlkokulu törenine öğrenciler ve velileri karşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin; Bayrak Törenine katılarak öğrenci, öğretmen ve velilerin sevinç ve mutluluklarına ortak oldu.
Okulun hizmete girmesi töreninde İstiklâl Marşı'nın okunmasından sonra konuşma yapan İlçe Millî Eğitim Müdürü Ümit Çetin; "İlçemiz tüm okullarında olduğu gibi Muzaffer Hocaoğlu İlkokulu da geleceğimizi şekillendirecek nesillerin yetişmesine vesile olacak; gençlerimizin ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olarak hayata atılmalarını sağlayacaktır. Bu anlamlı eserin ilçemize kazandırılmasından dolayı Muzaffer Hocaoğlu'na en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum." dedi.

Eğitime katkılarından dolayı diğer hayırseverlere de teşekkür eden Çetin: "Bu topraklarda eğitime ve geleceğe katkı sunan tüm hayırseverlerimize, kadirşinas Nusaybinli hemşehrilerimiz, öğrencilerimiz ve eğitim camiamız adına gönülden teşekkür ediyorum. Onların her biri, eğitime yaptıkları bu katkılarla geleceğe atılmış güçlü birer imza bırakıyorlar. Hep birlikte daha güçlü, daha aydınlık bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz."diye konuştu.
Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, şube müdürleriyle birlikte okulu gezip öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya gelerek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —